Våre utvalgte

Samarbeidspartnere

Trompetbutikken stiller store krav til oss selv når det gjelder kompetanse, kvalitet og leveranse. Dette er også årsaken til at vi igjen stiller store krav til våre samarbeidspartnere. Vi vil aldri kunne bli bedre enn de samarbeidspartnere vi benytter selv eller tilbyr våre kunder.

Våre samarbeidspartnere vil være et stadig «voksende» nettverk som utvikler seg etter kundemasse og behov for løsninger, tjenester og produkter. Vi håper våre utvalgte samarbeidspartnere ser på invitasjonen til vårt «partner-nettverk» med stolthet. Dette er våre utvalgte, som vi har valgt å invitere med på reisen til Trompetbutikken.

les mer

3

Utvalgte partnere

Brassatelier Skaug

Brassalterlier Skaug:

For Trompetbutikken er det svært viktig at instrumenter blir godt og riktig ivaretatt. Det er derfor viktig for oss å ha en samarbeidspartner for verksted og service. Dette for at vi kan informere våre kunder om riktig og godt vedlikehold, i tillegg bistå til å beholde verdien av en investering som er gjort.

Alle trompeter som blir levert ut fra oss har en tilstandsrapport fra verksted. Denne tilstandsrapporten er en del av sertifikatet som aktiverer tilleggstjenestene våre. Instrumenter som ikke tilfredsstiller våre krav om kvalitet, blir ikke solgt til kunde.

I tillegg vil vår servicepartner på verksted og service, tilby våre kunder tjenester som vi har lang og  god erfaring med.

Dette er tjenester som:

 • Ultrasonic rens
 • Individuell tilpasning av trompet (Tweak)
 • Service og vedlikehold
 • Reparasjon av skade

Vår samarbeidspartner for verksted og service er i tillegg godkjent av Lotus trumpets hovedkontoret som Lotus Trumpets servicepartner for Norge.

Det er en stor glede å presentere Brassatelier Skaug som Trompetbutikken sin samarbeidspartner på verksted og service.

Tormod Åsgård

PRODUKTEKSPERT YAMAHA:

Alle instrumenter som blir solgt via Trompetbutikken skal ha et gyldig sertifikat. Som en del av denne sertifiseringen skal instrumentene gjennomgå en del tester og prosesser.

En av testene går på spillbarhet. Dette er en viktig test for oss, da denne forteller deg som kunde hvordan instrumentet er.

Det er derfor viktig at denne testen blir utført av en profesjonell trompetist med lang og god kjennskap til de instrumentene det gjelder.

Sertifikatet skal inneholde informasjon om:

 • Intonasjon
 • Klang
 • Mekanisk funksjonstest
  (ventiler og bøyler)

 Generelt inntrykk om brukeropplevelsen av instrumentet.

 Trompetbutikken har valgt å satse ulike merker og produsenter, en av våre valgte produsenter er Yamaha.

Som produktekspert for Yamaha trompeter ønsker vi trompetist og Yamaha artist Tormod Åsgård velkommen som en av våre samarbeidspartnere. 

Monica Myklebust

WEB & IT-PARTNER

Trompetbutikken har i en lang periode lett etter «riktig» ressurs for konseptet vårt som skal være vår samarbeidspartner innen webdesign og IT/integrasjon. 

Her har vi lenge lett etter en person med kjerneverdier og nøkkelkompetanse som også har et «brennende» engasjement for sine kunder og deres prosjekter.

Trompetbutikken har ressurspersoner med lang og dyp kompetanse innenfor IT i teamet sitt, men vi ønsket ikke å få disse involvert i faget webdesign og integrasjon, her valgte vi å lete etter en ekspert, en ekspert som også på lang sikt kan være samarbeidspartner/ressurs i Trompetbutikken AS.

Etter å ha testet og evaluert flere falt vårt soleklare valg på Monica Myklebust. Monica har en lang og bred kompetanse som skiller seg fra mange. I tillegg til designbiten som er ekstremt viktig, har hun også bistått oss igjennom en svært krevende prosess med tanke på integrasjon og tilpassing i verktøy for fremtiden. Mer om dette kommer etter hvert! Gled dere! Monica har også en unik måte å sette seg inn hvert «kundecase», analysere, og forstå hva kundene ønsker å utrykke!

Vi er svært stolt og takknemlig over å  annonsere at Monica Myklebust er Trompetbutikken AS sin utvalgte samarbeidspartner innenfor webdesign og IT Integrasjon.

Monica Myklebust

PRODUKTEKSPERT/ARTIST ECLIPSE:

Alle instrumenter som blir solgt via Trompetbutikken blir grundig testet og gjennomgått før levering til kunde. 

En av testene går på spillbarhet. Dette er en viktig test for oss, da denne forteller deg som kunde hvordan instrumentet er.

Det er derfor viktig at denne testen blir utført av en profesjonell trompetist med lang og god kjennskap til de instrumentene det gjelder.

Testen omfatter:

 • Intonasjon
 • Klang
 • Mekanisk funksjonstest
  (ventiler og bøyler)
 •  Generelt inntrykk om brukeropplevelsen av instrumentet.

Trompetbutikken har håndplukket noen få produsenter som vi ønsker å representere i Norge, en av disse produsentene er Eclipse.

Vår utvalgte produktekspert for Eclipse trompeter, er en godt profilert og etablert trompetist i Norge. 

Som produktekspert for Eclipse instrumenter, ønsker vi trompetist og Eclipse artist Jens Petter Antonsen velkommen som en av våre samarbeidspartnere. 

kvalitetssikring

Produkteksperter

I prosessen der vi gjennomgår evaluering av spillbarhet på våre brukte instrumenter for å gjennomføre sertifisering, benytter vi oss av ressurser fra vårt «proff-nettverk». Disse kaller vi i tillegg produkteksperter. For at vi skal holde på vårt høye kvalitetskrav har vi håndplukket noen få produkteksperter.

Vårt bruktsortiment av trompeter vil hovedsaklig bestå av kjente merkevarer. Dette mener vi er fornuftig siden disse merkevarene er godt utprøvde både av oss personlig og av trompetmarkedet over hele verden. De er godt dokumenterte og gir oss tilgang til reservedeler og kunnskap/informasjon som er nyttig både for våre kunder og våre samarbeidspartnere.

For å ytterligere øke kvalitetssikringen på brukte instrumenter, ønsker vi å ha det høyest mulige kvalitetsnivå på de som evaluerer og tester i forbindelse med sertifiseringen av instrumentet. Trompetbutikken har derfor valgt å invitere noen håndplukkede profesjonelle trompetister til dette formålet. Felles for disse trompetistene er at de kjenner det spesifikke produktet godt, i tillegg til at de har lang erfaring med disse trompetmerkene. Det innebærer at de kjenner instrumentene, hvordan de oppfører seg i de ulike spillesituasjonene, samt hvordan et slikt instrument bør føles og bør spille.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vil du motta tilpasset informasjon innen trompet, brukte instrumenter, events og andre spennende nyheter?