Kvalitet

Trompetbutikken AS er en spesialforretning for trompet, hvor kvalitet og fokus er våre viktigste mål. Vi ønsker i tillegg å være en samarbeidspartner for våre kunder i alle faser av «trompetreisen». Vi er stadig på leten etter leverandører av produkter og tjenester som vi mener bør være i vår modell som samarbeidspartner.

en samarbeidspartner

Tjenester

Trompetbutikken vil være et konsept mer enn en butikk. Dette konseptet vil være dynamisk og i stadig bevegelse ettersom vårt marked er i en enorm forandring. Vi har sett at både butikker og kulturliv har blitt tvunget til å tenke annerledes. Kundekommunikasjonen har måttet finne andre kanaler, og tilgang til butikker har vært svært redusert. Dette er en av årsakene til at trompetbutikken fokuserer på en fast digital plattform i tillegg til en dynamisk og fleksibel butikkform. I tillegg har vi så lagt sett at den økonomiske situasjonen for mange har blitt totalt forandret.

Vi i trompetbutikken forsøker hele tiden å analysere endringer og behov i markedet, for deretter å kunne tilrettelegge og tilpasse oss så godt som mulig. Trompetbutkken består av ressurser som gjennom flere tiår har hatt en brennende lidenskap for trompet. Dette har resultert i en bred og dyp kompetanse og kunnskap innenfor trompeter og tilbehør.

les mer

3
trompet

Vi tilbyr

De produkter og tjenester du finner hos oss er produkter og tjenester som er håndplukket av oss. Disse er utvalgt til vår butikk basert på erfaringer over lang tid og de resultat som er oppnådd.

Vi ønsker å være en samarbeidspartner og «one point of contact» innenfor faget trompet.

Slik Trompetbutikken ser ut i dag tilbyr vi følgende tjenester:

  • Kunnskap, kompetanse og erfaringer rundt instrumenter og tilbehør
  • Service og reparasjoner (Via servicepartner)
  • Finansiering/utleie av trompeter
  • Formidling av trompetister via vårt nettverk

 

Trompetkonsultasjon

Over en lang periode har flere av våre involverte kjøpt og solgt trompeter og tilbehør på privatmarkedet. Vi har vært med å bygge opp en av Norges (om ikke Nordens) største og mest eksklusive trompetsamlinger. Vi har også via disse samlingene dessverre vært med å avvikle disse av ulike årsaker, i den forbindelse har vårt mål alltid vært å finne rett trompet til rett kjøper. Fokus har alltid vært «å gi noe videre».

Gleden vi har opplevd med å fungere som «konsulenter» når et instrument eller munnstykke har byttet eier har vært inspirasjonen til at vi nå etablerer konseptet Trompetbutikken AS.

Vi har personlig sett og opplevd at de største trompetistene i verden har en unik særegenskap og filosofi til felles. Alle de store trompetistene er rause og ønsker å dele med andre. Vi kommer til å legge ned mye tid og ressurser for å etterstrebe dette som våre rollemodeller har lært oss.

Gleden av å dele kunnskap med andre og bistå med at den som handler kommer i mål, er en opplevelse vi ønsker å fortsette med og utvide. Derfor vil veiledning og konsultasjonsbiten knyttet rundt fag og erfaring være sterkt representert i vårt konsept til våre kunder.

Trompetbutikken AS er en spesialforretning for trompet hvor kvalitet og fokus er våre viktigste mål. Vi ønsker i tillegg å være en samarbeidspartner for våre kunder i alle faser av «trompetreisen».

Kontakt oss

post@trompetbutikken.no